10.04.2015

СЕМІНАР ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ МІСТА



12 листопада в ЗОШ №8 відбувся семінар шкільних бібліотекарів міста. Тема семінару «Впровадження в роботу шкільних бібліотекарів нових інформаційних технологій».
 Відкриття семінару оголосила методист ММК УО Клюкіна Л.М..



У теоретичній частині семінару з доповідями виступили бібліотекарі шкіл: №8, №35, №32.



Бібліотекар ЗОШ№24 Макрицька Г.М. підготувала майстер-клас «Нетрадиційні форми проведення бібліотечних уроків». Під час практично-презентаційного модуля вчителі школи провели майстер-класи:

 «Структура книжки. Використання науково-довідкового апарату книжки», «Велика подорож від давнини до сучасності», створення інформаційного буклету «Олександр Довженко – цвіт нації та гордість країни», урок позакласного читання за творчістю Василя Сухомлинського «Людина починається з добра», проект «Книжка чи комп'ютер».
Після практично-презентаційного модуля учасники семінару побували на літературно-мистецькій композиції до 120-річчя від дня народження О.Довженка «Між правдою та красою», яку підготувала Чачанідзе Н.Г., учитель української мови та літератури, заступник директора з НВР ЗОШ №8.

Також у роботі семінару взяли участь Левченко О.О. головний бібліотекар ЦМПБ ім. Горького та Бессмертна О.В., завідуюча методичним відділом ЦМПБ ім. Горького.

Комментариев нет:

Отправить комментарий