14.01.2021

Увага! Нові книги!

     
    До шкільної бібліотеки надійшли навчальні посібники серії «Шкільна бібліотека» для учнів 5-7 класів. 

    

Заморока А. Тварини лікують: посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти / Заморока А. М., Драгулян М. В. — Харків: Соняшник, 2020. — 224 с., іл. 

Як тварини допомагають у лікуванні й реабілітації після хвороб і травм? Що корисного для медицини можуть запропонувати плоскі хробаки, павуки чи жаби? Відповіді на ці та подібні запитання містяться в посібнику. А також у ньому багато цікавих досліджень — спостережень, експериментів, експедицій, що допоможуть краще зрозуміти особливості будови, поведінки та співіснування тварин у живій природі. І всі вони можуть бути реалізовані в побутових умовах і не потребують складного наукового обладнання. Книга призначена для учнів 7 класу  в якості додаткового джерела інформації та цікавих досліджень тварин.

https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/Schkilna-biblioteka-2020/Tvaryny-likuyut-Zamoroka-Dragulyan.pdf

Сучасна література рідного краю: посібник серїі «Шкільна бібліотека» для 5–7 класів закладів загальної середньої освіти / упор. Морщавка Ю. О. — Харків: Соняшник, 2020. — 336 с., іл. 
Посібник «Сучасна література рідного краю» серії «Шкільна бібліотека» для 5–7класів закладів загальної середньої освіти охоплює навчальний матеріал, передбачений навчальною програмою в шкільному курсі української літератури. Структура посібника має певну послідовність у розміщенні художніх творів — від фольклору до літературних творів (епічних, ліричних) — для кожного регіону України. Анкета «Цікаві факти...», яку можна відкрити за допомогою QR-кодів, розміщених поруч із прізвищами письменників, розкриває цікаві факти з життя авторів, а компетентнісні запитання після кожного блоку творів допомагають учнівству поглибити та перевірити свої знання сучасного літературного процесу в Україні. Посібник може використовуватись під час вивчення літератури, культури та фольклору України на уроках та в позаурочний час у закладах загальної середньої освіти.

https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/Schkilna-biblioteka-2020/Suchasna-literatura-ridnogo-krayu-Sonyashnyk.pdf

Терещенко А.І. Мистецтво в нвшому житті: діалог традицій і новатрства: посібник для 7-го кл. закладів середньої освіти./Терещенко А..- Київ: .- Генеза, 2020. - 96с. іл. - (серія «Шкільна бібліотека»).
Ця книжка розповість вам про цікавий світ мистецтва. Допоможе вам  зануритися   в цей цікавий і захопливий світ. Ви дізнаєтеся, як сучасні митці, використовуючи традиційні види декоративно-ужиткової творчості, роблять наше життя та довкілля красивим, модним і сучасним. А ще ця книжка занурить вас у надзвичайно цікавий світ дизайну, сучасної музики і нових мистецьких явищ, що оточують нас щодня. Тож рущаймо в цікаву подорож світом мистецтва, що оточує нас.  

https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/Schkilna-biblioteka-2020/Mystetstvo-v-nashomu-zhytti-7-klas-Tereshchenko.pdf 

Антологія. Фантастика й реальність у шкільному курсі літератури : посіб. серії «Шкільна бібліотека» для 7 кл. закл. заг. серед. освіти / уклад. :  Качак Т.,  Тебешевська О..— Київ : ВЦ «Академія», 2020.  

Антологія «Фантастика й реальність у шкільному курсі літератури» — чарівна нагода проникнути у твори, які запрошують у неймовірний світ, відчути, наскільки описане співзвучне із власним баченням майбутнього й реаліями життя «тут і тепер». Це нагода поспілкуватися з охоронцями таємниць, воїнами світла, повелителями дивовижних країн, відвідати Місто Тіней і Королівство Золотих Веж... 

https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/Schkilna-biblioteka-2020/Antologia-Fantastyka-realnist-7kl.pdf

 
Івасюк О. Сучасна художня література: посібник для 7 класу закладів загальної середньої освіти. Чернівці: «Букрек», 2020. 208 с.: іл. (Серія «Шкільна бібліотека»)

Пропонована хрестоматія сучасної літератури містить твори, авторів української, зарубіжної та літератури національних спільнот. Ці  твори входять до списку позакласного читання для 7-го класу. 

https://lib.imzo.gov.ua/posbniki-ser-shklna-bbloteka/suchasna-khudozhnya-lteratura-posbnik-ser-shklna-bbloteka-dlya-7-klasu-zakladv-zagalno-seredno-osvti/



Комментариев нет:

Отправить комментарий