03.03.2021

УВАГА! НОВІ КНИГИ!

До бібліотеки надійшли нові посібники серії  «Шкільна бібліотека» для учнів 5-9 класів.

 https://lib.imzo.gov.ua/posbniki-ser-shklna-bbloteka/

«Перший український король» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Васильків І.Д., Паршин І.Л., Островський В.В.)

Посібник містить додатковий пізнавальний матеріал до уроків історії в 7 класі. Він стане в пригоді тим, хто хоче дізнатися більше про життя і діяльність короля Данила, навчитися зіставляти різні види історичних джерел і трактування подій.

Книжка орієнтована на учнівство 7 класу ЗЗСО, а також усіх, хто цікавиться історією.

«Антологія. Пригоди й подорожі в шкільному курсі літератури» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (упор. Богданець-Білоскаленко Н.І., Фідкевич О.Л.) 

 Посібник містить твори класиків української, зарубіжної та літератур національних меншин України. Важливим  завданням посібника є розвиток читацької компетентності учнів , що реалізується  за допомогою системи запитань і завдань до тексту.

Посібник адресовано учням 7 класу.


«Величні собори України епохи Середньовіччя» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Секиринський Д.О.) 

З цікавих і захопливих нарисів учні 7 класів дізнаються про архітектурні пам'ятки Русі-України періоду середніх віків та про відомих історичних осіб, з чиїми іменами пов'язана доля середньовічних храмів.

Книжка адресована учням 7 класу та всім хто цікавиться історією.

«Україна дивує!» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти (авт. Удовік С.Л.)

У цій книжці розповідається про 100 кращіх куточків України, визначні пам'ятки архітектури та природи, їх історію. Нариси чудово ілюструють дивовижне розмаїття України та яскраво описують її історію від сивої давнини до сьогодення. Книжка заохочує до більш детального вивчення історії України.


«Математика навколо нас» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти (авт. Бєлова Л.П., Корнієнко М.М., Полякова Л.Ю.) 

Видання покликане допомогти читачеві поглянути уважно навкруги, зрозуміти, що математика дійсно навколо нас. У посібнику запропоновано логічні задачі, математичні ігри й фокуси, подано необхідні теоретичні відомості, наведено цікаві факти з історії математики.

 «Правління князів: походи й реформи» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Васильків І.Д., Паршин І.Л., Басюк О.Я., Костікова М.І., Островський В.В.) 

 Посібник містить додатковий пізнавальний матеріал до уроків історії у 7 класі. Стане в пригоді тим, хто хоче дізнатися більше про життя та діяльність князів Русі-України.

Книга орієнтована на учнів 7 класів ЗЗСО а також усіх, хто цікавиться історією.

«Основи споживчих знань. Обираємо культуру здорового спойживання» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Криховець-Хом'як, Сампара О.В., Чарторинська Л.І., Миколів І.М.) 

 Головною рисою сучасної цивілізації є масове споживацтво, яке має згубні наслідки для здоров'я людини та збереження природи. У посібнику запропоновано шляхи, як зменшити його. У ньому викладено основи споживчих знань.

Для учнів 7 класів, вчителів курсу «Основи споживчих знань».


«Фізичні явища навколо нас» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Годована Н.Б., Кравець Т.А.) 

Посібник у захопливій формі знайомить із фізичними явищами та законами. Пропоновані досліди обов'язково зацікавлять кожного, хто хоче пізнати світ навколо себе.

Для учнів 7 класів та вчтелів фізики.

 «Економіка і я» посібник серії «Шкільна бібліотека» для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Длугопольський О.В., Вірковська А.А.)

Посібник містить теоретичні й прикладні матеріали, які розкривають суть економічних явищ і процесів на різних рівнях економічних досліджень, узагальнюють проблемні аспекти розвитку економіки ХХІ століття.

Посібник адресовано учням 7 класу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий